top of page

-Història:

Serret Mobles a Mida va néixer a Sabadell el 1998, amb el nom de “Fusteria Serret” a través del projecte de l’Albert, que amb el seu entusiasme, ambició i passió per l’elaboració de la fusta, ha estat capaç, amb gran esforç i treball, de millorar dia a dia, respectant amb professionalitat les exigències del seus clients i guanyant la seva confiança. Gràcies a ells, ha pogut créixer, a través de les bones referències amb la publicitat més genuïna: la del passa paraula.
A partir del 2014, Fusteria Serret, passa a ser Serret Mobles S.L. 

-Compromís:

Des de la seva creació, Serret Mobles a Mida ha pres un nou camí , des de la Fusteria tradicional a la Fusteria Tècnica que es avui en dia, amb el compromís per la exclusivitat del producte a mida amb la utilització de maquinaria d’alta tecnologia, que ofereix la màxima qualitat en el acabat del producte final.
Mirem endavant amb il·lusió gràcies als clients. 

-Equip:

Direcció i Administració 

Albert Serret

Katia Botta

maite blanc i negre ok.jpg

Maite Argemí

Oficina Tècnica

Sergi Mena

serret%2525252525252520empleats-42_edite

Marc Santiburcio

Taller

Rubén Viu

Carles Rocabert

David Sanz

Rubén Viu

Montatge 

Eva487.jpg

Marc Saball

Juan Cordoba

Juan José Ortiz

Martín Manelli

-Filosofia:

El nostre objectiu és aportar funcionalitat i qualitat de vida als espais, El nostre èxit es la satisfacció del client.

La nostra visió és projectar i construir els espais, amb exclusivitat i fent-los funcionals i acollidors en armonia amb els diferents estils, aconsellant al client, segons  les seves exigencies i seguint les tendencies del moment. 

bottom of page