top of page

-Història:

Serret Mobles a Mida va néixer a Sabadell el 1998, amb el nom de “Fusteria Serret” a través del projecte de l’Albert, que amb el seu entusiasme, ambició i passió per l’elaboració de la fusta, ha estat capaç, amb gran esforç i treball, de millorar dia a dia, respectant amb professionalitat les exigències del seus clients i guanyant la seva confiança. Gràcies a ells, ha pogut créixer, a través de les bones referències amb la publicitat més genuïna: la del passa paraula.

A partir del 2014, Fusteria Serret, passa a ser Serret Mobles S.L. 

-Compromís:

Des de la seva creació, Serret Mobles a Mida ha pres un nou camí , des de la Fusteria tradicional a la Fusteria Tècnica que es avui en dia, amb el compromís per la exclusivitat del producte a mida amb la utilització de maquinaria d’alta tecnologia, que ofereix la màxima qualitat en el acabat del producte final.

Mirem endavant amb il·lusió gràcies als clients. 

-Equip:

Direcció i Administració 

Oficina Tècnica

serret%2525252525252520empleats-42_edite

Albert Serret

Katia Botta

Sergi Mena

Marc Santiburcio

Taller

Carles Rocabert

David Sanz

Montatge 

Marc Saball

Juan Cordoba

Juan José Ortiz

-Filosofia:

EL NOSTRE OBJECTIU ÉS APORTAR FUNCIONALITAT I QUALITAT DE VIDA ALS ESPAIS, EL NOSTRE ÈXIT ES LA SATISFACCIÓ DEL CLIENT.

LA NOSTRA VISIÓ ÉS PROJECTAR I CONSTRUIR ELS ESPAIS, AMB EXCLUSIVITAT I  FENT-LOS FUNCIONALS I ACOLLIDORS, EN ARMONIA AMB ELS DIFERENTS ESTILS, ACONSELLANT EL CLIENT, SEGON LES SEVES EXIGENCIES I SEGUINT LES TENDÈNCIES DEL MOMENT.

bottom of page